Relaistoulousain
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa scooter wit

Vespa is de klassieke scooter uit Italië die na zeventig jaar nog steeds springlevend is! Er komen regelmatig nieuwe modellen op de markt in diverse kleuren. De Vespa scooter wit, zwart, blauw, rood en geel zijn standaard kleuren voor de Vespa Sprint. Vespa wit, rood, zwart en donkerblauw zijn de standaard kleuren voor de Vespa Primavera. Daarnaast komen er ook soms speciale modellen op de markt die slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn.

 

Vespa scooter wit en zwart

Dit zijn de standaard kleuren voor zowel de Primavera als de Sprint. Deze kleuren zijn vrij neutraal en geschikt voor rijders die op zoek zijn naar een scooter met een strak uiterlijk zonder poespas. Beide modellen zijn ook verkrijgbaar in rood, deze kleur valt meer op. Dat kan overigens voor de veiligheid ook voordeel bieden, een rode Vespa scooter valt direct op in het verkeer.

 

Andere Vespa kleuren

Naast een standaard Vespa wit, zwart of rood kun je bij de Vespa Primavera ook kiezen voor een donkerblauwe versie. Dit is een standaard Primavera 50cc 4-takt model maar met een mooie donkerblauwe lak die goed past bij deze robuuste uitvoering. De Vespa Sprint heeft een wat sportiever uiterlijk, vandaar dat je de standaard Vespa Sprint 4-takt 50cc ook in een hardere kleur blauw kunt bestellen, en zelfs knalgeel!

 

Speciale Vespa uitvoeringen

Als een Vespa scooter wit, zwart of rood voor jou te standaard is kun je ook kijken naar de Vespa Primavera Special 70. Dit jubileum model is slechts tijdelijk verkrijgbaar en is leverbaar in de originele Vespa kleuren van zeventig jaar geleden; Azzuro en Grigio. De Vespa Primavera Touring is ook een mooi model die leverbaar is in twee bijzondere kleuren; zilver en bruin. Heel luxueuze kleuren die uitstekend passen bij het chroom van de Touring uitvoering.

 

Of je Vespa wit, zwart, zilver of Azurro is, het blijft een prachtige scooter die onder de kap beschikt over de meest moderne technologie en de nieuwste technische snufjes. Het aanbod aan kleuren is de kers op de taart en een ideale manier om een scooter te kiezen die perfect aansluit bij jouw wensen.

 

Neem direct een kijkje in de online showroom voor alle modellen en kleurstellingen.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa-scooter-merk