Relaistoulousain
Image default
Business / Transportation and Logistics

Verkeersveiligheid

We zitten nu al bijna 3 maanden binnen, zoals ons is vertelt door de mensen aan de macht. Dit zorgt voor heel veel negatieve gevolgen, zoals de economie bijvoorbeeld. Doordat we allemaal binnen zitten, kopen we veel minder dan we normaal doen. Daarnaast hebben er ook veel mensen hun inkomen verloren door de crisis, en daarom kunnen zij de economie niet stimuleren. Daarnaast zijn er nog de gevolgen op de mentale gezondheid van mensen. Mensen die al last hadden van een mentale klacht, voelen zich veelal slechter. Dit komt ook omdat psychologische hulp is verminderd en in vorm is veranderd, waardoor het kwalitatief slechter is geworden. Tevens zijn er steeds meer mensen die zich eenzaam voelen, omdat ze niet zoveel mensen meer kunnen zien als ze zouden willen. Maar er zitten ook zeker positieve gevolgen aan vast.

De eerste ligt natuurlijk voor de hand. Want dat is ook de reden dat de lock down überhaupt is ingevoerd. Dat is het voorkomen van de verspreiding van het virus, door het contact tussen mensen te beperken. Die cijfers liegen er ook zeker niet om. Waar er eerst honderden mensen per dag stierven aan het virus, zijn dat er nu nog maar enkele tientallen. Daarnaast nemen de besmette mensen ook een steeds kleiner aantal van de Intensive Care op.

Maar het tweede positieve gevolg ligt iets minder voor de hand. Dat is namelijk dat er door de lock down veel minder verkeersongelukken gebeuren, en er dus veel minder verkeersdoden vallen. Dit kan verklaart worden door het feit dat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, en er hierdoor veel minder op de weg zijn. Hoe minder mensen er zijn, hoe minder mensen ook een ongeluk kunnen krijgen.

Dit laatste gevolg willen we natuurlijk ook na de crisis zou houden. Dus investeer vooral in producten die jouw verkeersveiligheid verbeteren. Bijvoorbeeld een achteruitrijcamera set. Dan ondersteun je de winkels die de achteruitrijcamera te koop hebben.

https://www.vanzwitserland.nl/

Related Posts

Dozen kopen bij de Dozenhal

Van werk naar werk

Schroevendraaier sets en meer