Relaistoulousain
Image default
Business / Transportation and Logistics

StellingStunt.nl

Bent u op zoek naar legbordstellingen voor uw magazijn? Wilt u graag scherpe prijzen betalen, maar wilt u wel kwaliteit voor uw geld? Dan bent u aan het juiste adres bij StellingStunt.nl, want zij bieden nieuwe en gebruikte legbordstellingen aan via hun webshop. Het kopen van een gebruikte legbordstelling voor uw magazijn was nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop. Door de hoge omloopsnelheid en daarom efficiënt werken, kan StellingStunt.nl de prijzen van de legbordstellingen laag houden. Naast de verkoop van legbordstellingen kunt u ook terecht voor het kopen van (gebruikte) palletstellingen in de webshop van StellingStunt.nl! Bij StellingStunt.nl koopt u altijd kwaliteit voor de laagste prijs!

Gebruikt en tweedehands

Bij StellingStunt.nl kunt u terecht voor zowel een nieuwe legbordstelling, als tweedehandse legbordstellingen.  De legbordstelling wordt voornamelijk gebruikt in magazijnen met wat minder ruimte. De schappen zijn enorm geschikt voor bijvoorbeeld een winkel met veel verschillende kleine producten, maar ook in een garage zijn legbordstellingen enorm handig in gebruik. Op StellingStunt.nl profiteert u altijd van een grote voorraad die snel geleverd worden. Binnen 3 werkdagen heeft u uw bestelling op locatie. De legbordstellingen zijn bovendien ook van de grootste merken. Denk hierbij aan merken als Bruynzeel, Duwic, Nedcon en Stow. Deze legbordstellingen staan allemaal in overzicht op de website.

Meer informatie

Heeft u interesse in de (gebruikte) legbordstellingen of palletstellingen? Surf dan direct naar de website van StellingStunt.nlen profiteer van scherpe prijzen. Heeft u palletstellingen die nog gebruikt kunnen worden en waar u graag vanaf wilt? Ook dan bent u aan het juiste adres bij StellingStunt.nl! Neem contact op met StellingStunt.nl en bespreek de mogelijkheden.

https://www.stellingstunt.nl/