Relaistoulousain
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schroevendraaier sets en meer

 

De Loodgietshop heeft een breed assortiment aan gereedschap. Naast schroevendraaier sets, kun je voor nog veel meer bij ze terecht. Ze hebben gereedschap in de categorieën buigen, snijden, fitten en diverse. Producten uit de verschillende categorieën zijn uitgebreid gekeurd op kwaliteit en duurzaamheid.

 

Buigen

Buigtangen uit de categorie buigen heb je nodig, wanneer je buizen of pijpen wilt buigen. Om verschillende redenen kun je buizen om willen buigen met een buigtang. Het kan zijn dat een buis niet op de goede manier achter een muur past, waardoor hij omgebogen moet worden. Het kan echter ook zijn dat een buis door een kamer loopt en opvalt. Om te zorgen dat de buis verstopt kan worden achter meubels is het handig om de buis om te buigen met een buigtang. Hierdoor kan de buis bijvoorbeeld precies achter een kast langs lopen.

 

Snijden en fitten

In de categorie snijden zijn er verschillende soorten pijpsnijders. Pijpsnijders kunnen gebruikt worden om pijpen en buizen door te snijden, zoals de naam al doet vermoeden. In de categorie fitten is er een Bahco schroefsleutel en een Knipex waterpomptang. Zowel de schroefsleutel als de waterpomptang zijn erg handige gereedschappen die een klusser vaak moet gebruiken. Beide producten zijn ook van goede merken, waardoor je van kwaliteit verzekerd bent.

 

Diverse

De laatste categorie is diverse. In deze categorie zijn verschillende schroevendraaier sets. Naast schroevendraaier sets zijn er ook binddraad, een kunststof verwarmingsslag afrolwagen, een tackerapparaat en losse schroevendraaiers. Met een volledige schroevendraaier set heb je gelijk alle mogelijke schroevendraaiers die je maar kan hebben. Hierdoor zul je altijd profijt hebben van deze aankoop.

 

Bekijk schroevendraaier sets en meer!

Om goed materiaal te kunnen installeren en repareren, kun je het beste ook goede schroevendraaier sets en ander gereedschap hebben. Ga voor het volledige assortiment aan schroevendraaier sets, waterpomptangen, pijpsnijders en meer dus snel naar De Loodgietshop.