Relaistoulousain
Image default
Business / Transportation and Logistics

Rijschool Delft is voor iedereen!

Rijschool Delft is voor iedereen!

 

Iedereen heeft behoefte aan zelfstandigheid en de kans hebben om overal naar toe te gaan wanneer en waar je dat wilt.

Om die reden biedt Rijschool Delft rijlessen aan voor iedereen, dus ook voor mensen met een lichamelijke beperking.

We hebben een aantal speciaal aangepaste auto’s voor mensen die heel klein zijn of die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten.

Bij de intake bekijken we de situatie en zien we het als een uitdaging bij Rijschool Delft om een gepaste aanpak te zoeken met een speciale auto die aansluit bij de beperking en krachten van de klant.

 

Ervaring met Rijles Delft met een beperking

 

 

 

 

 

Kom je bij ons rijden en heb je een beperking, dan ben je niet de enige. Er zijn al veel tevreden klanten je voorgegaan bij faalangst Rijlessen Delft. We hebben mensen geholpen die doof waren en nu toch op een veilige manier de weg op rijden. Veel in het verkeer is visueel, dus dat was erg prettig voor ze. De rijlessen zijn ook aangepast op wat ze wel konden en we gaan vooral uit van de kracht van de persoon.

We hebben ook iemand gehad die in een rolstoel zat. Voor haar hebben we bij Rijles Delft een speciale auto aangeschaft, zodat ze toch met haar rolstoel een goede zit plek had en overzicht over de weg.

We maken ook gebruik van speciale auto’s voor kleine mensen, deze hebben een wat hogere stoel en het stuur komt meer naar voren. De pedalen zitten op de juiste afstand, zodat er altijd op tijd geremd en gegast kan worden.

http://drivercompany.nl/rijschool-delft/